Bedrijfsreportages

Om mooie en bruikbare foto's te maken is overleg de eerste stap. Wat is de bedoeling, waar worden de foto’s voor gebruikt, wat voor stijl, wat moeten de foto’s ‘overbrengen’. Het zijn allemaal vragen die voor elke opdracht verschillend zijn. Ik kom graag een keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de reportage maak ik veel foto’s. Het bruikbare materiaal worden bewerkt en op DVD gezet. Deze DVD is rechtenvrij. De foto’s worden zo bewerkt en opgeslagen dat een professionele drukkerij er goed mee uit de voeten kan en in een hanteerbaar formaat voor internet etc.

Uiteraard kan ik ook zorg dragen voor prints, opmaak met tekst, reclameborden, folders, flyers en het verdere contact met een eventuele drukkerij verzorgen.

Journalistieke foto's

Voor journalistieke foto's voor vakbladen, publicaties, kranten etc. geldt in principe hetzelfde als voor een bedrijfsreportage. De foto's worden nu echter in een webalbum geplaatst waaruit de redactie een keuze kan maken en het originele bestand kan downloaden.

Luchtfotografie

Wilt u een luchtfoto van uw bedrijf, projecten, evenmenten of uw huis informeer dan naar de mogelijkheden. Voor verschillende opdrachtgevers vlieg ik regelmatig, soms zijn opdrachten goed te combineren. De foto's worden veelal gemaakt vanuit een Cessna waarin vaak ook plaats is (voor u als opdrachtgever) voor één of twee extra passagiers.

Tarief

Vraag een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbeelden van verschillende zakelijke opdrachten vindt u hier.

Voorbeelden van luchtfotografie vind u hier.

 

Fonger de Vlas Fotografie werkte o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

          fonger-de-vlas-fotografie-referenties.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-4.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-5.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-6.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-8.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-7.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-9.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-10.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-11.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-14.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-13.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-12.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-15.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-16.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-18.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-19.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-17.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-20.jpg